Hefei Supseals International Trade Co., Ltd

Favorite  |  Set Home
Products > Similar or equal Brand > Burgmann Seals > Mechanical Seal John Crane Type 2 Series Elastomer Bellow
Product name : Mechanical Seal John Crane Type 2 Series Elastomer Bellow
Item : 2
keyword : Mechanical Seal
Feature : Mechanical Seal
 Enlarge Image                   Back
←[Previous Product]              [Next Product]→


  Details:
 

Product Description

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components
are held togther by a snap ring in a unized construction design and can
be repaired easily on-site.

High Quality Mechanical Seals


Description:

Replacement to:

John Crane 2 type seal

Aesseal P0204U seal

Flowserve 52 seal

US Seal D seal


1. Operational Conditions:
Temperature: -20ºC to +120ºC
Pressure: ≤1.4MPa
Speed: ≤15m/s
2. Materials: 
Stationary Ring: Ceramic (Alumina), Silicon Carbide Reaction Bonded, Silicon Carbide Sintered Pressureless, Ni-binder Tungsten Carbide, Co-binder Tungsten Carbide
Rotary Ring: Resin Impregnated Carbon Graphite (Furan), Antimony Impreg, Carbon Graphite, Silicon Carbide Sintered Pressureless, Silicon Carbide Reaction Bonded, Co-binder Tungsten Carbide, Ni-binder Tungsten Carbide
Secondary Seal: Nitrile (NBR), Ethylene Propylene (EPDM), Fluorocarbon Rubber (Viton)
3. Seat Type: 
Standard: JRT11 
Alternative: JRCT20, JRT20 
4. Applications: Clean Water, Sewage Water, Oil and other moderately corrosive fluids
 




Operational Conditions:

 

Temperature:

 -20ºCto+120ºC

Pressure:

≤2.5MPa

Speed:

≤15m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

V1,Q2,Q1,U2,U1

Rotary Ring:

B,A,Q1,Q2,U1,U2

Secondary Seal:

P,E,V

Spring and Metal Parts:

F,G

Seat Type:

 

Standard: 
JRCT20 
Alternative: JRCT24, JRCG60

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids
 

Mechanical Seal John Crane Type 2 Series Elastomer Bellow


mechanical seal could be interchangeable with John crane, Burgmann, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.

 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Alfa Laval 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.

 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.

 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

 
  
Welcome to quote for more details. 
Mechanical Seal John Crane Type 2 Series Elastomer Bellow
Mechanical Seal John Crane Type 2 Series Elastomer Bellow
 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on.


  Related Products :

Mechanical Seal Oil Seal 980 Roten 1500 seal Aesseal P080 seal
Mechanical Seal Oil Seal 980 Roten 1500 seal Aesseal P080 seal

White Teflon Elastomer Bellow Mechanical Seal 10t/10r
White Teflon Elastomer Bellow Mechanical Seal 10t/10r

Spring Elastomer Mechanical Seal Fbd with O-Ring Used in Process Pump
Spring Elastomer Mechanical Seal Fbd with O-Ring Used in Process Pump

Mechanical Seals 160b Water Pump Seal
Mechanical Seals 160b Water Pump Seal

Mechanical Seal Similar to AES DIN Sai Oil Suction Pump
Mechanical Seal Similar to AES DIN Sai Oil Suction Pump

Mechanical Seal John Crane 2100 Aesseal B05 seal
Mechanical Seal John Crane 2100 Aesseal B05 seal

Mechanical Seal 24 Similar to Vulcan 24 Crude Oil Pump
Mechanical Seal 24 Similar to Vulcan 24 Crude Oil Pump

John Crane Type 1A Pump Seal Mechanical Seal
John Crane Type 1A Pump Seal Mechanical Seal